Όραμα

Αντικείμενο: Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Προγράμματα: Προπτυχιακά
Δίδακτρα: Ναι

Το  zhteitai.gr  είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ευκαιριών εργασίας και εκπαίδευσης που στέκεται κοντά στους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας. Οι επισκέπτες των κέντρων κοινότητας και των κοινωνικών δομών της χώρας μέσα από το zhteitai.gr θα μπορούν πλέον να έχουν άμεση πρόσβαση σε αγγελίες και πληροφορίες με στόχο να επανενταχτούν στο κοινωνικό και επαγγελματικό σύνολο.

Αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που εντάσσονται σε κοινωνικές δομές να ψάχνουν για δουλειά. Παρέχουμε έξυπνες επιλογές αναζήτησης εργασίας,  καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και ακριβή δεδομένα σχετικά με την αγορά εργασίας και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Η ανάγκη για μια σταθερή θέση εργασίας, ως μέσω διεξόδου από την αστεγία ή τη φτώχεια είναι πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καταγράφεται σε αυτή τη διαδικασία είναι η έλλειψη ενημέρωσης με εμφανή αποτελέσματα και στην έλλειψη ίσων ευκαιριών. Πολλοί ευάλωτοι κοινωνικά συμπολίτες μας δεν βρίσκουν εργασία, είτε γιατί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας για εκείνους και συνεπώς δεν τις αναζητούν, είτε γιατί όταν υπάρχουν οι πληροφορίες για κενές θέσεις δεν φτάνουν ποτέ σε αυτούς.

Το zhteitai.gr έρχεται για δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες αυτών των δομών να ενημερώνονται για θέσεις εργασίας, για επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, για προγράμματα κατάρτισης που κατά καιρούς τρέχουν και να λαμβάνουν σημαντικές και ουσιαστικές πληροφορίες και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό. Σε αυτήν την πρωτοβουλία η Equal Society δεν θα είναι μόνη της. Συνεργαζόμαστε με τα Κέντρα Κοινότητας και τις κοινωνικές δομές της χώρας, με μεγάλες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς αλλά και θεσμικούς φορείς.