Accessibility Tools

Skip to main content

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών

Στον Δήμο Αχαρνών, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ένταξη νέων ωφελουμένων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ελένη Σαχσανίδη”, του Δήμου Αχαρνών.

Το διάστημα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από 1/9  έως και 31/10/2023 και κατά τις ώρες 9:30- 13:30. Οι αιτήσεις θα συμπληρώνονται και θα κατατίθενται μαζί με όλα  τα πλήρη δικαιολογητικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ελένη Σαχσανίδη” του Δήμου Αχαρνών επί των οδών Αχαρνέων Ιππέων & Μεγάλου Βασιλείου, στον Προφήτη Ηλία.

Τα έντυπα των δικαιολογητικών  και των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν είτε ηλεκτρονικά από την σελίδα του Δήμου Αχαρνών  στο σύνδεσμο: http://www.acharnes.gr, είτε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ελένη Σαχσανίδη” του Δήμου Αχαρνών, είτε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, κατά τις ώρες  9:30 – 13:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών “Ελένη Σασχανίδη” 2102463543, 2128098292 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση μας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή : e-dimosio.gr