Accessibility Tools

Skip to main content

Εναρξη του 9ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών: Προωθώντας την Παγκόσμια Βιωσιμότητα και Ευημερία

Το 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2024 στην ιστορική περιοχή των Δελφών, υπό την εποπτεία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το φετινό συνέδριο, που για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει παράλληλα ομιλίες και στην Αράχωβα, αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής, οικονομικής και ακαδημαϊκής σκηνής, συζητώντας τις σύγχρονες προκλήσεις και εξερευνώντας δρόμους για μια βιώσιμη και δίκαιη μελλοντική ανάπτυξη.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαλέξεις και παράλληλες συζητήσεις στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και στο ξενοδοχείο Αμαλία, προσελκύοντας επίσης μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης από παγκοσμίως αναγνωρισμένα δίκτυα.

Το φόρουμ θα επικεντρωθεί σε πέντε βασικούς θεματικούς άξονες: ΓεωπολιτικήΚλίμαΒιώσιμη Οικονομία & ΧρηματοδότησηΜέλλον και Κοινωνία. Κάθε άξονας θα εξετάσει κρίσιμες διαστάσεις του σύγχρονου κόσμου, από τις διεθνείς σχέσεις και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις έως τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κοινωνική ευημερία.

Η σημασία της συνάντησης αυτής δεν είναι μόνο στη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών, αλλά και στην επιδίωξη συγκεκριμένων, βιώσιμων λύσεων που θα προωθήσουν την παγκόσμια πρόοδο και ευημερία.

Για αγορά εισιτηρίων κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση του φόρουμ https://def-ix.delphiforum.gr/

Πηγή : thehappynews.gr